bedre seksuell helse siden 1983

Vi tilbyr full sjekk med gratis hurtigtest for hiv og syfilis samt selvtester for gonoré og klamydia. Anonymt med raskt svar.

Per Anders Dsc06598 Web

Åpningstider:

  • Mandag: 10 - 16
  • Tirsdag: 10 - 16
  • Onsdag: 10 - 20
  • Torsdag: 10 - 20
  • Fredag: Stengt
  • Lørdag: 11 - 14
  • Søndag: Stengt

Adresse:

Arbeidersamfunnets plass 1
(inngang fra Torggata)

Tel. 23357201

Book tid Drop-in

Sjekkpunkt - et drop in-tilbud for menn som har sex med menn

Sjekkpunkt tilbyr gratis og helt anonym hurtigtest for hiv og syfilis. Du får prøvesvaret på stedet. I tillegg kan du teste deg for gonoré og klamydia og sjekke prøvesvaret selv etter 1-5 dager på furstpasient.no.

Hos Sjekkpunkt møter du skolerte ansatte og frivillige som selv er en del av målgruppa. Alle har taushetsplikt.

Book tid

Hurtigtest for hiv og syfilis: Stikk i fingeren og svar på ett minutt

Hurtigtesten for hiv og syfilis som benyttes hos Sjekkpunkt innebærer et lite stikk i fingeren. Prøvesvaret foreligger i løpet av ett minutt og testen er helt anonym.

Hurtigtesten har en vindusperiode på 12 uker. Det betyr at testresultatet er sikkert 12 uker etter at man har utsatt seg for smitterisiko. Tester tatt i vindusperioden kan gi feil prøveresultat.

Utsetter man seg jevnlig for smitterisiko anbefales man å teste seg for hiv og syfilis oftere enn én gang i året og før vindusperioden er over. Eventuelt kan du vurdere PrEP. Snakk med oss om det neste gang du besøker oss.

Selvtest for gonorè og klamydia: Sjekk prøvesvaret enkelt selv

Når du besøker Sjekkpunkt kan du også teste deg for gonorè og klamydia. Testene tar du selv på toalettet på Sjekkpunkt og prøvene analyseres hos Fürst laboratorium. Tilbudet er gratis og prøvesvaret foreligger innen 1-5 virkedager.

Prøvesvaret sjekker du enkelt selv på fürstpasient.no og du får trygg og god behandling via vår samarbeidspartner som er Sex og samfunn hvis du har behov for det.

Bli frivillig i Sjekkpunkt?

Er du en mann som har sex med menn, over 25 år, bosatt i Oslo-området og kan du tenke deg å sette av to kvelder eller mer i måneden til å hjelpe andre? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Som frivillig i Sjekkpunkt får du skolering og opplæring i hvordan du hjelper andre å ta en hurtigtest. Du har hele tiden ansatte i Helseutvalget samt medisinsk personell å støtte deg på.

Oxlo Oslologo 2020 Farge2 Skjerm