bedre seksuell helse siden 1983

Du er velkommen til å chatte anonymt om det du har på hjertet med våre unge skeive frivillige og ansatte. Vi svarer også på Whats app når chatten er stengt.

Skeivchat et samtaletilbud drives av unge voksne frivillige i Helseutvalget. Vi sitter klare for å snakke med deg hver Mandag 17:30 til 20:30, og Onsdag/Torsdag 17:00 til 20:00. Vi er skeive, lesbiske, bifile og homofile og transpersoner som har egenerfaring med det å forelske seg i noen av samme kjønn, komme ut og det å føle seg litt annerledes.

Pride Helseutv 576

Snakk om hva du vil - helt fortrolig

Du kan snakke med oss om nøyaktig hva du vil og du er anonym. Ingen temaer eller spørsmål er feil, og du deler det du har lyst til. Alle vi som snakker med deg på chatten har taushetsplikt og chatloggene slettes når samtalen avsluttes. For at du skal være trygg på hvem du snakker med får du se bildet og navnet til den du chatter med på Skeivchat.

Så lenge du vil – men på 45 minutter kan vi klare mye

Siden det er mange som ønsker å snakke med oss, tilbyr vi i utgangspunktet en samtale på 45 minutter. Det betyr selvfølgelig ikke at samtalen ikke kan vare enten kortere eller lengre om det er behov for det, og vi forsøker å holde de fleste samtaler på ca en halv time. Derfor oppfordrer vi alle vi snakker med til å ha fokus på samtalen når vi chatter.

Bli frivillig i Skeivchat?

I Skeivchat er det mange unge frivillige, og det hender at vi trenger flere på laget. Kanskje er det deg? Hvis du er over 18 år, bor i Oslo-området og kunne tenke deg å sette av to eller flere kvelder i måneden til å snakke med andre unge på Skeivchat, vil vi gjerne høre fra deg!

Youchat1
Bli frivillig i Helseutvalget