Vil du gjøre en forskjell?

Vil du gjøre en forskjell?

Så flott, for de frivillige hos oss gjør nettopp en forskjell for dem de møter. Bli med på laget du også, da vel! 

Pride 2019 6941

Vil du bidra og gjøre en forskjell?

Vi vet at ikke alle har kapasitet eller lyst til å jobbe som frivillig. 

Men vi vet også at mange har det. Er det deg? Som vil bidra til å gjøre en forskjell innenfor et felt du engasjerer deg for og få nye venner samtidig? Tilhører du LHBTIQ-befolkningen eller identifiserer du deg som skeiv? 

Hvis du kan svare ja på dette og i tillegg bor i Oslo-området håper vi at minst ett av våre prosjekter ser interessant ut for deg. Uansett hvilket prosjekt du vil bli frivillig i, finner du søknadsskjemaet nederst på denne siden.

YouChat

YouChat er et samtaletilbud på chat som drives av frivillige i Helseutvalget. Målgruppen er unge skeive. Fordi Helseutvalget arbeider likemannsbasert er alle frivillige i YouChat selv en del av målgruppen og i alderen 18 - 25 år.

Sjekkpunkt

Sjekkpunkt tilbyr gratis og anonym testing for hiv, syfilis og andre infeksjoner. Målgruppen er menn som har sex med menn. Fordi Helseutvalget arbeider er de frivillige selv en del av målgruppen og over 25 år.

Skolering, men mest av alt er du deg selv

Grunnskoleringen er obligatorisk og gir deg basiskunnskaper om Helseutvalgets prosjekter og arbeidsmetode. Denne skoleringen er også en fin anledning til å bli bedre kjent med andre frivillige og ansatte i organisasjonen. 

I tillegg til en grunnskolering, får man skolering knyttet spesifikt til det prosjektet man bidrar i. All skolering er kunnskapsbasert. 

Ikke fortvil dersom du vil bli frivillig, men ikke har anledning på de oppsatte datoene for skolering i oktober. Hvis det noe du går glipp av kan du ta det igjen ved neste anledning.

Søk her
Offline