Arena

Samtalepartner, støtte og en flaske vann - de du møter fra Arena er der for deg når du er ute

Arena 01

Arena er en utelivspatrulje

Arena er Helseutvalgets utelivspatrulje, og i helgene tar vi med oss kondomer, vannflasker og informasjon om rusmidler ut på forskjellige utesteder. Vi har også med oss en liten livsstilstest, som man kan ta på et nettbrett. Testen gir deg en rask tilbakemelding på bare ett minutt, og handler om hvordan man bruker ulike rusmidler. 

Støtte helt uten pekefingre

De du møter fra Arena-teamet er vant til å snakke om uteliv, rus og sex. Du kan snakke med oss om det du vil, ingen tema er for vanskelig og ingen spørsmål er dumme. Vi har god kjennskap til ulike situasjoner, også de vanskelige, som kan oppstå i forbindelse med uteliv.Arena 04
Arena 06

Anonymt og på dine premisser

Hvis du velger å ta en prat med oss bestemmer du selvsagt selv hva du vil snakke om. Du trenger ikke å si hvem du er med mindre du selv vil det. Vi spør deg ikke om kontaktinformasjon, noe som betyr at du er anonym. Vi har taushetsplikt, og det er selvsagt gratis å snakke med oss.

Lyst til å bli frivillig? 

I Arena er det flere frivillige som er med, og nå trenger vi flere. Kanskje er det deg? Hvis du er over 20 år og kunne tenke deg å sette av én eller flere kvelder i måneden til å snakke med andre ute på byen, vil vi gjerne høre fra deg!

Søk om å bli frivillig
Offline