bedre seksuell helse siden 1983

Engangshansker av lateks

Engangshansker av lateks kan redusere risikoen for overføring av kjønnssykdommer samt sår og rifter i forbindelse med fingring og fisting. En del synes dessuten det er sexy med svarte latekshansker og følelsen av gummi mot huden.

KSK i Stock latekshansker

Etter koronapandemi, avstandskrav og lite fysisk kontakt er kanskje ikke engangshansker i lateks det man har savnet aller mest. Men hansken er mer allsidig enn man skulle tro.

Unngå sår og sykdommer
Den kan tas på hånd eller hender før man fingrer eller fister partneren(e) sin(e) og bør brukes sammen med vannbasert glidemiddel.

Hensikten er å redusere direkte og indirekte slimhinnekontakt og dermed redusere risikoen for overføring av seksuelt overførbare infeksjoner (SOI) ved vaginal-, oral- og analsex.

Klamydia, gonoré og mycoplasma er tre vanlige SOI-er som kan overføres via slimhinnekontakt.

Bytt jevnlig
Éngangshansken skal brukes én gang, ett sted eller på én person før den kastes.

Engangshansken bør byttes når man veksler mellom å fiste eller fingre mer enn én partner i samme økt. Det reduserer risikoen for å overføre SOI-er fra person til person via indirekte slimhinnekontakt.

Engangshansken bør også byttes når man veksler fra anal penetrering til vaginal og/eller oral penetrering. Da unngår man svært uheldig bakterieoverføring fra endetarm til skjede og/eller munn.

Bruker man ikke hanske bør man vaske hendene godt der man burde byttet hansker og gjerne ha korte, velstelte negler.

Noe for deg?
Engangshansker i lateks finnes i alle regnbuens farger og med ekstra lange mansjetter, noe som kan være praktisk i forbindelse med fisting. Det er anbefalt å unngå engangshansker med pudder.

Mister B produserer svarte latekshansker som kan bestilles på nett, blant annet her.