bedre seksuell helse siden 1983

Vårkampanjen Dongtvang, som lanseres i disse dager, er gjort i samarbeid med Per Høj reklamebyrå.

IMG 4402

Varmere vær og våryre menn som har sex med menn betyr mer utendørs-sex i mange av hovedstadens parker og skoger.
Nå innfører Helseutvalget «dongtvang», et initiativ for å minne folk om å bruke kondom for å begrense smitten av hiv og andre seksuelt overførbare sykdommer.

I et godt brukt skogholt på Sognsvann har vi satt opp «Husk dongtvang»-skilt og hengt opp pulekasser fullstappet med gratis kondomer og glidemiddel. Vi vil også fremover øke tilstedeværelse med å tilby hiv-tester på Songsvann og på andre arenaer. I forbindelse med lanseringen tok vi med oss noen frivillige og hadde en liten ruskenaksjon for skape økt trivsel i skogen på Sognsvann.

Vårkampanjen Dongtvang, som lanseres i disse dager, er gjort i samarbeid med Per Høj reklamebyrå, som også hadde ideen til kampanjen og som gjør dette gratis for oss. Gjennom sommeren vil vi ha fokus på kondomdistribusjon, testing og tilstedeværelse på arenaer hvor menn som har sex med menn møtes for å ha sex.

Kampanjen inneholder også radiospotter som Både Og har laget, også dette gratis. Vi takker alle involverte som har bidratt til at vi kommer ut med budskapet om gratiskondomer, og kan slå et lite slag for crusing blant menn som har sex med menn.


(Foto: Thomas Grødal)

IMG 4486