bedre seksuell helse siden 1983

Late Bloomers er en betegnelse som ofte blir benyttet for deg som "kommer ut" i voksen alder

Tilbud 02

Et nettverk og/eller noen å prate med

Helseutvalgte har tidligere organisert Late Bloomers gruppetilbud for menn og kvinner som "kommer ut" som noe annet enn heterofil i voksen alder. Målet med tilbudet var å tilrettelegge for å dele egne erfaringer og knytte kontakt med andre som selv har vært eller er i en lignende situasjon.

Betydningen av å møte likesinnede kan være et viktig springbrett for egen vekst og utvikling, at vi selv ønsker å være tilgjengelig for andre i en lignende situasjon. Med erfaring fra egne liv og deltakelse i ulike tiltak for menn i en komme-ut-fase, kan vi være lyttende likemenn og gi råd om de tiltak og hjelpeinstanser vi selv kjenner til. Vi trenger alle til tider et støttende og inkluderende nettverk!"

Kjenner du deg igjen

Hvis du kjenner deg igjen i noe av dette og ønsker å få noen å snakke med kan Helseutvalget tilby rådgivningssamtaler gjennom prosjektet Sett ord på det her møter du frivillige og ansatte med erfaring og kompetanse på å møte menn og kvinner i slike situasjoner. Vi har tilbud om drop-in på tirsdager i våre lokaler midt i Sentrum i Oslo. Adressen er Arbeidersamfunnets plass 1. Du kan bestille time, ønsker du å være være anonym kan du ta kontakt på chat. Du kan også ringe oss på 23357202.

Book tid