Youchat

Chat anonymt om det du har på hjertet - med unge skeive frivillige

Busy
Mandager og torsdager 17:30 - 20:30
Youchat 01

Youchat - unge svarer unge

Youchat et samtaletilbud via chat som drives av unge voksne frivillige i Helseutvalget. Vi sitter klare for å snakke med deg hver mandag og torsdag fra klokken 17:30 til 20:30. Vi er skeive, lesbiske, bifile og homofile og har selv erfaring med det å forelske seg i noen av samme kjønn, komme ut og det å føle seg litt annerledes.

Snakk om hva du vil - anonymt

Du kan snakke med oss om nøyaktig hva hva du vil. Ingen temaer eller spørsmål er feil, og du deler det du har lyst til. Du er helt anonym, og vi ser ikke IP-adresse eller annen informasjon som kan brukes til å identifisere deg og vi har taushetsplikt. For at du skal være trygg på hvem du snakker med får du se bildet og navnet til den du chatter med på Youchat.

Youchat 02
Youchat 03

Så lenge du vil – men på 30 minutter kan vi klare mye

Siden det er mange som ønsker å snakke med oss, tilbyr vi i utgangspunktet en samtale på 30 minutter. Det betyr selvfølgelig ikke at samtalen ikke kan vare enten kortere eller lengre om det er behov for det, men vi forsøker å holde de fleste samtaler på ca en halv time. Derfor oppfordrer vi alle vi snakker med til å ha fokus på samtalen når vi chatter.

Bli frivillig i Youchat?

I Youchat er det mange unge frivillige, og i blant trenger vi nye. Kanskje er det deg? Hvis du er over 18 år, bor i Oslo-området og kunne tenke deg å sette av én eller flere kvelder i måneden til å snakke med andre unge på Youchat, vil vi veldig gjerne høre fra deg!

Bli frivillig i Helseutvalget