Snakk med YouChat i helgen 9. - 10. desember

YouChat har helgeåpent lørdag 9. og søndag 10. desember

Helgen 9. - 10. desember har YouChat igjen helgeåpent med utvidede åpningstider slik at du kan chatte med oss om alt du har på hjertet!

Helseutvalget 2016 3774

Youchat - unge svarer unge i helgen

Youchat et samtaletilbud via chat som drives av unge voksne frivillige i Helseutvalget. Vi er skeive, lesbiske, bifile og homofile og har selv erfaring med det å forelske seg i noen av samme kjønn, komme ut og det å føle seg litt annerledes. 

Åpningstider i maratonhelgen 9. - 10. desember:

Lørdag 9. desember: 10:30 - 19:00

Søndag 10. desember: 10:30 - 19:00 

Åpningstider resten av året:

Mandag: 17:30 - 20:30

Torsdag: 17:30 - 20:30

Så lenge du vil – men på 30 minutter kan vi klare mye

Siden det er mange som ønsker å snakke med oss, tilbyr vi i utgangspunktet en samtale på 30 minutter. Det betyr selvfølgelig ikke at samtalen ikke kan vare enten kortere eller lengre om det er behov for det, men vi forsøker å holde de fleste samtaler på ca en halv time. Derfor oppfordrer vi alle vi snakker med til å ha fokus på samtalen når vi chatter.

Snakk om hva du vil – anonymt

Du kan snakke med oss om nøyaktig hva hva du vil. Ingen temaer eller spørsmål er feil, og du deler det du har lyst til. Du er helt anonym, og vi ser ikke IP-adresse eller annen informasjon som kan brukes til å identifisere deg og vi har taushetsplikt. For at du skal være trygg på hvem du snakker med får du se bildet og navnet til den du chatter med på Youchat.


Offline