Nikko ble årets frivillig

Nikko ble kåret til årets frivillig

Vi arrangerte vårt årlige nyttårsbord i går, og tradisjon tro ble årets frivillig kåret. Det var i år Valvis "Nikko" Nikolaos som stakk av med prisen og et reisegavekort på 5000 kroner.

Hotell Skorm Valvis

Nikko (til høyre) på jobb for Sjekkpunkt på én av de mange vaktene han så langt har stilt opp på. Her sammen med Aksel Skorm.

Helseutvalget har de siste årene arrangert nyttårsbord i januar, og i den anledning har vi også delt ut prisen for årets frivillig. Det er 80 aktive og skolerte frivillige i Helseutvalget nå, som alle gir av sin tid for at våre prosjekter skal kunne holdes i gang.

Prisen til årets frivillig deles ut til en som har bidratt ekstra mye i året som gikk. Nikko fikk prisen i år, blant annet fordi han:

  • Har vært frivillig i Helseutvalget siden våren 2014, og dermed går inn i sitt fjerde år som frivillig på Sjekkpunkt.
  • Han tar initiativ til å bidra, er alltid i godt humør og er generelt på tilbudssida!
  • Han er en av de frivillige som har vært med flest timer både i 2016 og året før, og bidrar dermed stort til de omlag fire frivillige årsverkene i Helseutvalget.
  • Kjøkkenet er aldri så rent som når Nikko er på vakt!
  • Nikko er trygg, rolig og et vennlig vesen – noe som legger til rette for en god atmosfære for de som tester seg på Sjekkpunkt!

Vi takker Nikko for god innsats, og håper han vil fortsette som frivillig hos oss i Helseutvalget. Nikko tar også med seg et reisegavekort til en verdi av 5000 kroner, noe vi har delt ut til årets frivillige i fire år på rad nå.

Er du interessert i å bli frivillig hos oss?

Da kan du lese mer om dette og søke her!

Nyttarsbord

Daglig leder i Helseutvalget, Rolf Martin Angeltvedt, delte ut prisen til årets frivillig Nikko som desverre ikke hadde anledning til å delta på nyttårsbordet.

Offline