Kondomer fra Helseutvalget

Med kondomer fra Helseutvalget er du forberedt - med stil

Helseutvalget har distribuert kondomer med anonym innpakning i en årrekke. Nå har vi produsert våre egne kondomer med innpakning fra vår prisvinnende grafiske profil. 

Img 2383

Vær forberedt - ha sikrere sex

Når du bruker kondom på riktig måte beskytter du deg selv og din partner mot alle seksuelt overførbare infeksjoner. 

Vi vet at det oppstår situasjoner hvor det av ulike årsaker kan være vanskelig å bruke kondom, men sannsynligheten for at du bruker kondom øker betraktelig dersom du har et tilgjengelig når du skal ha sex.

Helseutvalget oppfordrer alle til å være forberedt på situasjoner som oppstår ved å ha kondomer tilgjengelig - hele tiden og med stil.

Her finner du kondomer

Kondomer og glid kan bestilles gratis på internett, plukkes opp på utvalgte utesteder (som London Pub, Elsker, Hercules Sauna, SLM) og cruisingområder (som Sognsvann) eller hentes på klinikker og helsestasjoner. I tillegg kan kondomer kjøpes på apotek, kiosker og dagligvarebutikker. Du er også velkommen til å hente gratis kondomer hos oss i Helseutvalget.

Du er også velkommen til å ta med deg noen av Helseutvalgets kondomer neste gang du er innom Helseutvalget eller Sjekkpunkt.

Helseutvalgets kondomer inneholder lateks (men lateksfrie kondomer finnes også), kommer i standard størrelse og er CE-merket.

Les også:  

Interessert i PrEP? Bestill time hos Olafiaklinikken


Offline