Frivillighetens dag 5. desember

Frivillighetens dag 5. desember

I dag er det frivillighetens dag og vi ønsker å takke våre mer enn 80 fantastiske frivillige som bidrar til vårt arbeid for bedre seksuell helse!

Lagbilde Alle Oktober 2016

Dette noe klassiske lagbildet viser mange av våre frivillige helter og ble tatt i høst da vi samlet gjengen på "Fangene på fortet" for lek og oppdateringer.

Gratulerer med dagen!

I anledning FNs internasjonale dag for frivillig arbeid i dag 5. desember, ønsker vi å gratulere alle som gir av sin tid for å gjøre en forskjell for andre. Hos oss bidrar flere enn 80 frivillige til at våre tiltak lar seg gjennomføre hver eneste uke. Så til deg som bidrar: Tusen takk!

Bli med på kampanjen og fortell hvorfor DU er frivillig

I regi av Frivillig.no, hvor man kan finne og dele frivillige oppdrag fra hele landet, arrangeres det i dag en kampanje i sosiale medier hvor målet er å synliggjøre noe av den utstrakte frivillige innsatsen som legges ned hver dag. Bruk emneknaggen #frivilliginnsats og fortell hvorfor nettopp DU er frivillig!

Lyst til å bidra frivillig hos oss?

Vi trenger hele tiden nye frivillige, og hvis du er interessert vil vi veldig gjerne høre fra deg! Her finner du mer informasjon om det å være frivillig i Helseutvalget.

Faksimile Frivillig Fordi

Del dette bildet i sosiale medier med en setning om hvorfor nettopp du er frivillig, og bruk emneknaggen #frivilliginnsats Illustrasjon: Frivillig.no 

Offline